ORDU - Tv52'nin canlı yayına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde Ordu'daki hedeflerinin yüzde 70'lik oy oranıyla 5'te 5 yapmak olduğunu söyledi.

BAŞKAN YILMAZ: "HEDEF YÜZDE 70 VE 5'TE 5"

Başkan Yılmaz, Ak Parti olarak her seçimde kendilerine bir hedef koyduklarını ve bu hedefi de başarılı çalışmaları sonucunda tutturduklarını belirterek, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'deki hedeflerini açıkladı. "Yüzde 70, siyasette bir hedeftir, üst noktadır" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz bu seçimde de hedefimizi yüzde 70 olarak programladık. 5'te 5 almak için gayret edeceğiz. Zira 20'de 20 yapmış bir iktidarız. Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde aldığımız oy oranımız, bu seçimlerde alacağımız oy oranı açısından bir göstergedir. 

Muhalefet partilerini de eleştiren Başkan Yılmaz, "Ankara'daki siyasi konjonktür, muhalefet partilerinin üçünün de, özellikle bu son yasada, molotofla ilgili yapmış oldukları değerlendirmelerde aynı çatı altında buluştuklarına baktığımızda bu seçim, Ak Parti ve diğer partilerin yarışı halinde geçecek. Diğer partiler de tek cephede yerel seçimlerde buluştular biliyorsunuz. Yerel seçimlerde Ak Parti olarak bir partiydik ama karşımızda Cumhuriyet Halk Partisi'nde birleştiler. O yüzden Cumhuriyet Halk Partisi yüzde 34 küsürlük bir oy alma başarısını gösterdi. Şimdi bu birleşmenin ayrıştığı dönemi göreceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi bakalım yüzde 35'lerde kalacak mı, ya da bazıları almış olduğu oyları yukarıya çıkartabilecek mi? Bizim için önemli olan kendi çalışmamız." diye konuştu.
Editör: TE Bilisim