2019 yerel seçimleri öncesinde 2 dönem belediye başkanlığı yapan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bir dönem daha gitme kararı aldığını açıkladı.

Altaş Tv'de Funda Altaş Şimşit'in hazırlayarak sunduğu 'Ordu'yu Yönetenler' programına katılan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek 2019 seçimleri için de yeniden aday adayı olacağını söyledi.

Kabadüz'de Kabadüzlülerle iç içe yaşadıklarını belirten Başkan Kaya, "Ben bununla gurur duyuyorum. Bu süreçte bir dönem daha hemşerilerimden izacet aldığım için, partim, teşkilatımız, arkadaşlarımız, ilçe vatandaşlarımız ve kamuoyundaki insanlarımız eğer uygun görürlerse bir dönem daha gitme kararı aldık. Ben gururla yaptığım bir mesleğim olduğu için çünkü yaptığım başka birşey de bildiğim yok desem daha yerinde olur. Çünkü 27 yıllık bir belediyecilik hayatım var. Bunun 10 yılı belediye başkanlığı, 17 yılı memurluk dönemi tamamen belediyede geçti. Tecrübe açısından uygun olduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah bir dönem daha aday olacağız ve devam edeceğiz. Nasip olursa, partimiz de uygun görürse, başka bir görev vermezse, yine ilçemizde devam etmek kaydıyla inşallah hemşerilerimizle beraber yola devam edeceğiz. Bu bizim için gurur verici. Çünkü benim gerçekten hizmet etmekten gurur duyduğum bir ilçem ve ilçe halkım var" dedi.

"YENİ HEDEF KABADÜZ'DE İSTİHDAM YARATMAK" 

Başkan Kaya, bir dönem daha fırsat verildiğinde bu kez Kabüdüz'de istihdam girişimleri için mücadele edeceğini belirterek, "Yeni dönemde kesinlikle ve kesinlikle Kabadüz'de istihdama katkı sağlayacak ne varsa onu yapmayı hedefleyeceğiz. İnşallah bunları da tamamladıktan sonra bunun keyfini, onurunu, gururunu hep birlikte yaşayıp havai fişekler atacağız inşallah" diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim