ORDU - Bir dizi resmi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ordu'ya gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Bakan Akdağ, "Enver Bey'in Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından, Ordu ilimize her gelişimde yaşanan değişim ve dönüşümü fark ediyorum" diye konuştu. 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı Ordu Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Başkan Enver Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Bülent Civelek, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım ve üst yönetim kadrosu karşıladı. Bakan Akdağ'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti diye getiren Başkan Yılmaz, "Sağlıkta dönüşümün mimarı olan hükümetimizin bu alandaki hizmetinin mihmandarı Bakanımız olarak sizleri kutluyor ve teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
 
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Meclis'te Başkan Yılmaz'la birlikte uzun yıllar çalıştıklarını hatırlatarak, "Enver Bey'in Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından Ordu ilimizde gözle görülür değişimler yaşanmakta. Bundan da çok mutlu oluyorum. Ak Partimizin en önemli özelliklerinden biri de hükümet işlerini sürdürürken, belediyecilik bayrağını da en yüksekte tutmuş olmasıdır. Bunun en önemli etkenlerinden biri, Sayın Cumhurbaşkanımızın belediyecilikten gelmiş olmasıdır. Ülkemiz son 15 yıl içerisinde hızlı bir biçimde gelişiyor ve bu dönüşümü Ordu ilimizde de görüyoruz. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz, yüksek bir vizyonla şehri geliştirmeye ve dönüştürmeye devam ediyor" dedi.

"BAŞKAN YILMAZ'I TEBRİK ETTİ"
 
Bakan Akdağ, Ordu'daki değişim ve dönüşümün önümüzdeki aylarda da devam edeceğinden emin olduğunu söyleyerek, "Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Bey ve arkadaşlarının Ordulu hemşehrilerimize mükemmel hizmetlerinin devam edeceğini düşünüyorum. Bu nedenle kendisini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim