Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından, aralarında Denizli, Niğde, Elazığ, Sivas, Kırıkkale, Karaman ve Ardahan'ın da olduğu 30 yerin belediye başkan adayı belirlendi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için adaylıkları kesinleşen Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ebru Leman Kalkan, Niğde Belediye Başkan Adayı Hakan Er, Elazığ Belediye Başkan Adayı Bilal Çoban, Sivas Belediye Başkan Adayı Mehmet Er, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, Ardahan Belediye Başkan Adayı Halil Kaçar, Adana Kozan ilçesi Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı, Afyonkarahisar Başmakçı ilçesi Belediye Başkan Adayı Ayhan Gönüllü, Afyonkarahisar Bolvadin ilçesi Belediye Başkan Adayı Selahattin Kelekçi, Antalya Alanya ilçesi Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Antalya Finike ilçesi Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Balıkesir Balya ilçesi Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç, Bartın Kurucaşile ilçesi Belediye Başkan Adayı Sinan Özekin, Burdur Tefenni ilçesi Belediye Başkan Adayı Ümit Alagöz, Samsun Alaçam ilçesi Belediye Başkan Adayı İlyas Acar, İzmir Aliağa ilçesi Belediye Başkan Adayı Serkan Acar, Kahramanmaraş Afşin ilçesi Belediye Başkan Adayı Hikmet Böke,Karabük Safranbolu ilçesi Belediye Başkan Adayı Fatma Danışman, Karaman Ayrancı ilçesi Belediye Başkan Adayı Yüksel Büyükkarcı, Kayseri Özvatan ilçesi Belediye Başkan Adayı Halit Demir, Osmaniye Kadirli ilçesi Belediye Başkan Adayı Ömer Tarhan, Kırşehir Çiçekdağı ilçesi Belediye Başkan Adayı İsmail Deniz, Konya Kulu ilçesi Belediye Başkan Adayı Fatih Toklucu, Manisa Alaşehir ilçesi Belediye Başkan Adayı Ali Uçak, Çanakkale Ayvacık ilçesi Belediye Başkan Adayı Selçuk Gödek, Çankırı Bayramören ilçesi Belediye Başkan Adayı Halil Muratoğlu ve Düzce Akçakoca ilçesi Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz isimlerini açıkladı.

HABERİ CAMİYE GİDERKEN ALDI

MHP'de Ordu'nun İkizce Belediye Başkan adayı Osman Kaygı olurken, Fatsa ilçesi de yerel seçimlerde Murat Kaçak'a emanet edildi. MHP Fatsa Belediye Başkan adayı Murat Kaçak başkan adayı olduğu haberini ise camiye giderken aldı. Kaçak yaptığı açıklamada, "Rabbim bana bu yaşıma kadar, bir insanı mutlu edecek ne gerekiyorsa verdi. İş verdi, aş verdi, mutlu bir aile verdi ve samimi, saygın sevgi ile yoğrulmuş geniş bir dost çevresi verdi. Şimdi benimde Allah rızası için bir şeyler yapmam lazım. Samimiyetle söylüyorum ki, bu millete hizmet etme aşkım, bu Fatsa'ya olan sevdam sadece Allah rızası içindir. Bu mübarek günde adaylığımın tescillenmesi haberi de, Rabbimin bana verdiği bir görevdir. Bu sefere samimiyetle çıktık, inşallah zafer bizim olacaktır. Allah’ın izni ile çalışacağız ve başaracağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.
 

Editör: TE Bilisim