MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Özellikle Cumhur İttifakı karşısında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını açıklamamalarına tepki gösteren Bahçeli, "İlan edin adayınızı da boyunuzun ölçüsünü görelim" dedi.

İşte o açıklamalar:

Cemal Enginyurt'tan çok sert 'Şevki Yılmaz' tepkisi Cemal Enginyurt'tan çok sert 'Şevki Yılmaz' tepkisi

"Cumhurbaşkanı adayının hüviyeti üzerinde tartışmaların körüklenmesi, o mu olsun bu mu olsun, yoksa bir tavşan adayı ifşa edelim de asıl adayı geride mi tutalım arayışları zillet bir senaryodur. Henüz bunlara ajansları icazet vermemiştir. Henüz küresel efendileri bir adayı işaret etmemiştir. Birbirinin kuyusunu kazıp aday enflasyonuyla vakit geçirenlere diyorum ki, bizim adayımız, Cumhur İttifakı'nın adayı bellidir. Peki sizin çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacaktır? Neyi bekliyorsunuz? Kripto talimatların yolunu mu gözlüyorsunuz? Haydi gösterin adayınızı. Cumhurbaşkanı adayını belirlemekten mahrum ve aciz bir ittifakın Türkiye'yi yönetmesinden, Türkiye'ye yön vermesinden, geleceğe taşıma iradesinden bahsetmek mümkün müdür? Zillet ittifakının belirleneçek adayı göstermelik olacağına göre, müstakbal başbakan da hazırda beklediği biliyorken bu kadar ayak oyununa, bu kadar gürültüye, bu kadar polemiğe ne gerek vardır? Korkmayın, kaçmayın, kaçak güreşmeyin, ipe un sermeyin, canbazlığa heves etmeyin, eklektik ve mütevellit davranmayın, ilan edin adayınızı da boyunuzun ölçüsünü görelim. 

Devlet memurlarının kapısına dayanan, en son olarak da Et ve Süt Kurumu'na musallat olan Kılıçdaroğlu ise etap etap Türkiye Cumhuriyeti'nin sabrını test eden, programlanmış bir işgalin provalarını yapan zırvadır, zorbadır, zillettir. Türkiye zillete düşmeyecek, millet zilletin belini sandıkta kıracaktır. Güvence Cumhur İttifakı'dır. Ümit kaynağımız milli iradedir. Biliniz ki Türkiye, tefekkür ve tezekkür edilen Türkiye'den çok daha büyüktür. İçinde buluduğumuz zor günler yakında geride kalacaktır. Türkiye Cumhur İttifakı'yla yükselecektir. İstikbalin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi de bu geleceğe heyecanla, cesaretle, inanmışlıkla, dağları delen bir sevdayla hizmet edecek mutlaka başaracaktır."          

Editör: TE Bilisim