İsmail Faruk Aksu MHP'nin A Takımı'nda İsmail Faruk Aksu MHP'nin A Takımı'nda

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin  "2023'e Doğru Aday Belli Karar Net" mitinglerine devam ediyor. Ordu'ya gelip gelmeyeceği merakla beklenen Bahçeli, Samsun'a geliyor. 

Bahçeli, Meclis Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında "Milletimize adanmışlığımız hesabi değil, hasbidir. Aşkımız ise kuru laf değil, kalbi hakikattir. Bu ilhamla Türkiye'mizin per yerindeyiz. Milletimizle buluşuyor, konuşuyor, görüşüyor, dertleşiyor, vuslat sıcaklığını birlikte ısınıyoruz. Adım adım adım 2023, il il Anadolu dedik herkesle kucaklaştık. Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma dedik. Her insanımızı samimiyetle kuşattık. Şimdi de adım adım 2023 köyüm benim sohbet toplantıları ile milletimizin efendilerinin ayağına gittik, onları baştacımız, ümit aşımız, sevda pınarımız, güç kaynağımız olduğunu gösterdik" ifadelerini kullandı.

20 KASIM'DA SAMSUN'A GELİYOR  

Bahçeli, Kasım ayı içerisinde Elazığ ve Samsun mitinglerinin de duyurusunu yaptı, "Durmayacağız, açık hava toplantıları halkamıza Kasım ayında da yenilerini ekleyeceğiz. 13 Kasım 2022 tarihinde "2023'e Doğru Aday Belli Karar Net" temalı Elazığ mitingimizi Malatya, Tunceli, Diyarbakır ve Adıyaman il teşkilatlarımızın, 20 Kasım 2022 tarihinde de Samsun Mitingi'mizi Ordu, Giresun, Sinop ve Kastamonu il teşkilatlarımızın iştirakleriyle gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı. 
 

Editör: TE Bilisim