Altınordu Belediye Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Celal Tezcan, Altınordu Belediye Meclisi'nde yapılan oylama sonrasında asaleten Belediye Başkanı olarak seçildi.

Olağanüstü gündemle toplanan Altınordu Belediye Meclisi'nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP'li meclis üyelerinin yanı sıra basın mensupları katıldı. Meclis Başkanvekili Sebayittin Gürbüz Başkanlığı'ndaki seçimlerde AK Parti Grubu'nun adayı Celal Tezcan, CHP Grubu'nun adayı Hasan Karamustafaoğlu ve MHP'nin adayı Mesut Engin ile yarıştı. İlk iki turda 3'te 2 çoğunluğa ulaşan aday olmadı. Bunun üzerine yapılan 3'ncü tur oylamada AK Parti grubunun adayı Celal Tezcan kullanılan 31 oyun 19'unu alarak vekaleten yürüttüğü Altınordu Belediye Başkanlığına asaleten seçildi.

BAŞKAN TEZCAN: “BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMLARININ TEK DÜŞÜNCESİ HİZMET ETMEK OLMALIDIR”

Mecliste yapılan oylama sonrası Altınordu Belediye Başkanlığı’na seçilen Celal Tezcan yaptığı konuşmada ilçeye yaptığı sayısız hizmetten dolayı Engin Tekintaş’a teşekkürlerini iletti. Belediyelerin hizmet kurumları olduğunu ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade eden Tezcan, “Belediyeler hizmetkarlık kurumlarıdır. Bu makamlarda olanların tek düşüncesi hizmet etmek olmalıdır. Bu hizmetkarlık bugün bana tevdi edildi. Sayın Engin Tekintaş 4.5 yıl hiç teri soğumadan çalışan ve bunun karşılığında da Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Bundan sonra da aynı düşünceyle çalışmaya devam edeceğiz. Demokrasi içerisinde çok güzel bir seçim geçirdik. Hizmette sınır olmaz, daima artarak devam edecek. Altınordu Ordu’nun merkez ilçesi olarak şehrin genel büyümesine katkı sunacaktır. Bu süreçte herkesin desteğini ve hoşgörüsünü istiyoruz. Bana bu görevi veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN TEZCAN MÜHÜR BERATI VE MÜHRÜNÜ TESLİM ALDI

Koordinatör milletvekili olan Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Başkan Tezcan’a Altınordu Belediyesi mühür beratını ve mührünü teslim etti. Koordinatör Milletvekili Yılmaz, Başkan Tezcan’ı tebrik ederek, yapılan seçimin Ordu’ya ve Altınordu’ya hayırlı olmasını diledi.

Editör: TE Bilisim