Altılı Masa'da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "6'lı Masa artık millet iradesini kararlarını yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir. Tek bir adayın tasdiki için çalışan bir noter masasına dönüşmüştür. Ancak ne bir kumar masasında, ne de bir noter masasında olmayacağız" açıklamalarına ilk tepki CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun'dan geldi.

Torun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Beldesinden büyükşehrine kadar tüm belediye başkanlarımızla birlikte, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde geleceğe yürüyoruz. Azimli, kararlı ve umutluyuz. Hep beraber çalışacak, hep beraber kazanacağız" ifadelerini kullandı. 

Torun, mesajının altında geçtiğimiz 27-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında 247 belediye başkanı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Van'daki buluşmanın fotoğrafını da ekledi.

Özer'den önce Ünye-Fatsa sonra Gülyalı'ya ilk ziyaret Özer'den önce Ünye-Fatsa sonra Gülyalı'ya ilk ziyaret

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel de, Twitter hesabında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Akşener'in açıklamalarından sonra "Soframızı büyütmeye devam edeceğiz. Sabırla…" mesajıyla yayınladığı videosunu paylaşarak "Nokta..." notunu düştü.   

Editör: TE Bilisim