ORDU - Partisinin Fatsa Kadın ve Gençlik kolları üyeleriyle bir araya gelen Ak Parti Tanıtım-Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, 2015 seçimleri için hedeflerinin Ordu'nun tüm milletvekilliklerini almak olduğunu söyledi.

ŞENER: "5'TE 5 YAPMALIYIZ"

2015 Haziran Genel Seçimleri'nde Ordu hedeflerinin 5 milletvekilinin de 5'ini almak olduğunu belirten Şener, "Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine hazırlık yapmak için bir aradayız. Artık seçim takvimine girilmiştir. Kamu'da aday adayı olacaklar istifa edecekler. 7 Nisan'da listeler seçim kuruluna verilmiş olacak. Ordu'da maalesef 1 eksikle seçime gidiyoruz. 2011 seçimlerinde 6 milletvekili ile temsil edilen Ordu, önümüzdeki seçimlerde 5 milletvekili ile temsil edilmiş olacak. Dolayısıyla biz bu 5 milletvekilinin 5'ninde Ak Partili olması için sahada olacağız. 5'te 5 yapmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

"ÇOĞUNLUKLA İKTİDAR OLMALIYIZ"

Reformların, barış süresinin devamı için Ak Parti iktidarına Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu ifade eden Şener, "Ak Parti'nin 12 yılı aşkın süredir iktidarında Türkiye'de yapılan bütün reformlar, yenileşme hareketi, toplumdaki barış süreci kalıcı hale gelmeli. Bunun içinde bu kalıcılığın anayasal teminat altına alınması lazım. Çoğunlukla iktidar olamazsa Ak Parti tarihte en büyük kaybı yaşayacaktır ama esas kaybeden Türkiye olacaktır. Biz bu şuurla, bu inançla, bu azimle yola çıktık. Bu kadrolar önümüzdeki seçimlerde, burası Fatsa olduğu için söylüyorum, Fatsa gerçek potansiyelini önümüzdeki seçimlerde yansıtmış olacak." diye konuştu. 

"EV EV GEZEREK HAKİKATİ ANLATACAĞIZ"

Ev ev gezilerek hakikatlerin anlatılmasını isteyen Şener sözlerini şöyle tamamladı: 

"Bizim temsilcilerimiz kim olursa olsun, bugün benim, yarın bir başka arkadaş olabilir. Biz kol kola, el ele, yürek yüreğe sokaklarda, evlerde insanların yanında olacağız. Gerçekleri anlatacağız, hakikati anlatacağız, Türkiye'nin kalıcı iyiliğinin sağlanması için bu seçimlerin önemini insanlara anlatacağız. Gençlik kollarımız ve kadın kollarımız uç beyleri gibi her eve girecekler, her eli sıkacaklar, herkese bizim doğru ve iyi mesajımızı iletmiş olacaklar." 
Editör: TE Bilisim