24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde Ordu milletvekili seçilen AK Partili Şenel Yediyıldız, beraberinde ikinci sıra adayı Ergün Taşçı ve üçüncü sıra adayı Metin Gündoğdu ile birlikte TBMM'ye giderek milletvekili kayıtlarını yaptırdı.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Yediyıldız, "Milletimizden aldığımız yetki ile TBMM'ne milletvekiliği kaydımızı gerçekleştirdik. Allah bu yolda bizi milletimize mahçup etmesin inşallah" mesajını paylaştı. 

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu da açıklamasında, "27. Dönem Ordu Milletvekilleri olarak TBMM'ye kaydımızı gerçekleştirdik. 27'nci döneme fındığın enerjisiyle, bal tadında başlayalım diye basın mensuplarımıza Ordumuzun değerlerini ikram ettik. Meclisimiz, Ülkemiz, Milletimiz ve Türk İslam Alemi için hayırlı bir dönem niyaz ediyorum" mesajını paylaştı. 

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı da, "Bu ulvi ve bir o kadar da ağır vazifede Rabbim bizi mahcup etmesin, yüzümüzü hiç yere düşürmesin, aziz milletimize olan vefa borcumuzu hakkıyla ödeme fırsatı versin, milletime hizmet yolunda muvaffakiyet nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim