Altaş Tv'nin canlı yayınında Funda Altaş'ın sorularını yanıtlayan AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili adayı Ergün Taşçı, AK Parti'nin kurumsal kimliğini çok hızlı bir şekilde oturtmuş ve sahadaki çalışma anlayışı ile şehrin dinamiği haline geldiğini belirterek, "AK Parti her dönemde pratiği yüksek olan bir partidir" şeklinde konuştu. 

24 Haziran seçimlerinin önemine de değinen Taşçı, "Parlamenter sistemin son dönem milletvekiliyim. İnşallah Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin de ilk milletvekillerinden biri olacağım" dedi. Seçim çalışmalarında eski sistemin alışık olunduğu şekliyle sürdürmediklerini dile getiren Taşçı, "Çok gürültü yapmıyoruz, eski tarzdaki siyaset anlayışı yerine sessiz sedasız yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Vatandaşımızla bizlerin 24 saat esası itibarı ile diyalog kurma kabileyitimiz var. Vatandaşımız da bunun farkında ve ihtiyaç duyduğunda ulaşabiliyor. Bürokraside 22 yılını geçirmiş, yürütmenin yani idarenin tarafında çalışmış birisi olarak şimdi çok daha kolay iletişim kuruyoruz" diye konuştu. 

SEFERBERLİK HALİNDEYİZ, ÇOK KEYİFLİYİZ

Taşçı sözlerini şöyle sürdürdü: "Ordu'muzun Mesudiye'sinden Akkuş'una kadar adaylarımız, aday adaylarımız, teşkilatlarımız seferberlik halinde sahadayız. Çok keyifliyiz. Vatandaşımız bizimle beraber olmak ve beraber yürümek istiyoruz. Halkımız AK Parti'nin gücü nispetinde bunun hızlı döndüğünü biliyor. Vatandaşa hizmet odaklı pratiği çok yüksek bir parti olduğunu, bir kadro harekatı olduğunu görüyor. Çünkü yapılanlar ortada. Dünya Türkiye'de neler olduğunu görüyor, milletimiz görüyor. Bunun ışığında güven anlamında hiçbir sıkıntımız yok. Vatandaşlarımız da hizmetlerimiz oldukça memnun."

Editör: TE Bilisim