Sosyal medyada akşam saatlerinde AK Parti listeleri uçuşmaya başladı. AK Parti Ordu İl SKM Başkanı Muhittin Konca yazılı bir açıklama yaparak listeleri yayınlayan sosyal medya hesaplarının sahte olduğunu açıkladı. Sosyal medyada bir anda yayılan her iki listede de başkan adayları isimlerinin farklılık göstermesi dikkatlerden kaçmadı. 

Listenin ilkinde Altınordu Belediye Başkan Adayı olarak Engin Tekintaş'ın ismi yayınlanırken, diğer listede ise Aşkın Tören ismine yer verildi.

Listenin ilkinde Aybastı Belediye Başkan Adayı olarak İzzet Gündoğar'ın adı geçerken, diğer listede Salih Çelebi'nin adı yer aldı. Yine listenin ilkinde Çaybaşı Belediye Başkan Adayı İsmet Yanık olarak açıklanırken, diğer listede İsa Karayiğit'in ismi yer aldı. 

LİSTELERİN BİRİNDE ORDU'NUN 3 İLÇESİ MHP'YE VERİLDİ
DİĞER LİSTEDE TÜM İLÇELER AK PARTİ ADAYLARI

Yine listenin ilkinde Fatsa Belediye Başkan Adayı MHP'nin adayı olarak belirtilirken, diğer listede ise Cenan Kır, listenin ilkinde Gölköy Belediye Başkan Adayı Fikri Uludağ olarak belirtilirken, diğer listede Ali Kemal Mert, ilk listede Gülyalı Belediye Başkan Adayı Uğur Cörüt olarak belirtilirken, diğer listede Talip Şen, listenin ilkinde Korgan Belediye Başkan Adayı MHP'nin adayı olarak belirtilirken, diğer listede Tuncay Kiraz, listenin ilkinde Kumru Belediye Başkan Adayı MHP'nin adayı olarak belirtilirken, diğer listede Murat Yaylak, listenin ilkinde Mesudiye Belediye Başkan Adayı İsa Gül olarak açıklanırken, diğer listede Cengiz Koçyiğit, listenin ilkinde Perşembe Belediye Başkan Adayı Mustafa Tandoğah'ın ismi yer alırken, diğer listede Halil Taha Kılıç ve listenin ilkinde Ünye Belediye Başkan Adayı Hasan Karaoğlan adına yer verilirken, diğer listede Hüseyin Tavlı'nın adı yer aldı. 

HER İKİ LİSTEDE ORTAK YAYINLANAN İSİMLER

Akkuş Belediye Başkan Adayı İsa Demirci, Çamaş Belediye Başkan Adayı Alaettin Giden, İkizce Belediye Başkan Adayı Bahri Sögüt, Çatalpınar Belediye Başkan Adayı Ahmet Türe, Gürgentepe Belediye Başkan Adayı Yener Yalçınkaya, Kadabüz Belediye Başkan Adayı Yener Kaya, Kabataş Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz ve Ulubey Belediye Başkan Adayı İsa Türkcan'ın isimleri her iki listede ortak aday olarak yayınlandı. 

AK PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

AK Parti Ordu İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Muhittin Konca yazılı bir açıklama yaparak, "Sosyal medyada dolaşan bir takım listeler tamamen hayal ürünüdür. İtibar edilmemesi gerekmektedir. Bu hesapların AK Parti Ordu İl Başkanlığı'mızla resmi ya da gayri resmi hiçbir bağı ve bağlantısı yoktur" dedi.

İŞTE O LİSTELER!

 

Editör: TE Bilisim