AK Parti'de yarın (17 Şubat) günü gerçekleştirilecek olan 7'nci Olağan İl Kongresi'nde Genel Merkez Halit Tomakin ile yola devam kararı aldı. Durugöl Spor Salonu'nda saat 12:00'de gerçekleştirilecek olan kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da Ankara'dan canlı bağlantıyla katılırken, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise Ordu'da olacak. 

Kongre öncesinde açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, "17 Şubat Çarşamba günü yapacağımız kongremiz için hazırlıklarımızı tamamladık, kongremiz bir şölen ve bayram havasında geçecektir" ifadelerini kullandı.

Tomakin açıklamalarını "7'nci Olağan Kongremizle yeni bir heyecan, yeni bir ruhla, yeniden bir dirilişle Ordulu hemşerilerimizin karşına çıkacağız. Yaklaşık 2,5 yıldır onurla, gururla, bir o kadar da ağır bir sorumlulukla hak davada Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la beraber yol yürümek bir insana nasip olmayacak ender bir görevi alnımın akıyla yerine getirmenin bahtiyarlığı içerisindeyim" sözleriyle tamamladı.

KİMLERİN İSMİ GEÇİYORDU?

AK Parti'de 7'nci Olağan İl Kongresi öncesinde İl Başkan adaylığı konusunda en iddialı isimlerden biri Engin Tekintaş olmuştu. Tekintaş'ın dışında Hüseyin Akyol, Şanser Şahin, Sait İnan, Aşkın Baş, Osman Aktepe ve Yekta Poyraz gibi isimler de nabız yoklaması yapmıştı. 

Editör: TE Bilisim