AK Parti'de yerel seçimler için yarış resmen başlıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamı için üç eski milletvekili aday adaylığını açıklayacak.

AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenecek olan ilk basın toplantısını saat 12:00'de AK Parti eski Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal düzenleyecek. İnşaat Yüksek Mühendisi olan Ünal, aynı zamanda 24'ncü Dönem AK Parti Ordu Milletvekili olarak TBMM'de görev yapmıştı. 

Toplantıların ikincisini ise saat 13:00'de yine eski bir milletvekili olan Eyüp Fatsa düzenleyecek. Fatsa da 21, 22 ve 23'ncü Dönem'de AK Parti Ordu Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili olarak parlamentoda görev yapmıştı. Fatsa, hem Ankara'da, hem de Ordu'da uzunca bir süre kulis nabızlarını yokluyordu.

Aynı gün son toplantı ise 23 ve 24'ncü Dönem AK Parti Ordu Milletvekili, halen AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Hamarat'tan gelecek. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Hamarat'ın toplantı saati ise 14:00 olarak açıklandı.

Editör: TE Bilisim