AK Parti'de 28.Dönem Ordu Milletvekili adaylarının Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve İbrahim Ufuk Kaynak'in liste başı yapılması Ordu'da büyük tartışmalara neden oldu, parti içinde kriz patladı.

Cemal Enginyurt'tan çok sert 'Şevki Yılmaz' tepkisi Cemal Enginyurt'tan çok sert 'Şevki Yılmaz' tepkisi

BİNİCİOĞLU: "AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI"

AK Parti Ordu İl Başkanlığı Yönetim Kurulu'nda başlayan liste krizinde ilk istifa sesi AK Parti Ordu İl Yönetim Kurulu üyesi Yücel Binicioğlu'dan yükseldi. Zehir zemberek açıklamalar yapan Binicioğlu, "At izi it izine karıştı" dedi ve partideki görevinden sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. 

İşte o açıklama:   

"Yaklaşık 4.5 yıldır yürüttüğüm AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğinden bugün itibarı ile ayrılma kararı aldım. Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta, gerçekleşecek olan bayrak değişimiyle gelenh arkadaşlarımız, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye yüzyılı yolunda her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edecektir. Bu süre zarfında en başka İl Başkanı Halit Tomakin olmak üzere yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarıma, birbirimize verdiğimiz desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. At izinin it izine karıştığı, hak ve batılı ayırt etmenin zorlaştığı bu çetim zamanda Reis'imizin samimiyetine inanarak dua eden her bir kardeşimizden Allah razı olsun. 14 Mayıs'ta kullanacağım bir oyunu Cumhur İttifakı adayımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve milletvekili adaylarımıza vererek Türkiye yüzyılı yolunda yürümeye devam edeceğiz. Saygılarımla, Yücel Binicioğlu." 

Editör: TE Bilisim