Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 Ocak Pazar günü gerçekleştireceği Ordu Ziyareti ve AK Parti Belediye Başkan Aday Tanıtım Toplantısı'na katılacak olması nedeniyle AK Parti Ordu İl Başkanlığı'nda hareketli günler başladı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçe belediye başkan ve parti üst düzey yöneticileri Pazar günkü program nedeniyle İl Başkanlığı binasında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Erdoğan'ın Ordu ziyareti öncesindeki hazırlıklar masaya yatırılırken, aynı günün programı için de çalışmalar yapıldı. 

ALTINORDU'DA TEKİNTAŞ, GÜLYALI'DA ŞEN SESLERİ

AK Parti'de Büyükşehir Belediyesi dışında diğer ilçe adaylarının kimlerin olacağı yönünde herhangi bir açıklama yapılmadı ancak özellikle Altınordu'da Belediye Başkan Adaylığı noktasında Ankara kulislerinden edinilen bilgilere göre mevcut Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın adının bir son dakika değişikliği olmaz ise netleştiği öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi'nin yine kulis bilgilerine Ordu'da mevcut belediye başkanıyla devam etme kararı aldığı bir diğer ilçe ise Gülyalı oldu. Başkent kulislerine göre eğer yine bir son dakika değişikliği olmazsa, AK Parti Gülyalı'da da mevcut Başkan Talip Şen ile devam edecek.

Editör: TE Bilisim