2014 Yerel Seçimleri'nde 20'de 20 yaparak Ordu'da rekor sayılabilecek bir seviyede seçim kazanan AK Parti, 31 Mart Seçimleri için birçok ilçe adayında revizyona gitti. Bu ilçelerden biri de Gürgentepe oldu.

GÜRGENTEPE İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Açıklanan adaylardan sonra tartışmaların bitmediği AK Parti'de son 1 hafta içinde Fatsa, Ünye ve Perşembe'den sonra bu kez de Gürgentepe'den bir istifa geldi. AK Parti Gürgentepe İlçe Başkanı Sezai Aydın, görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

'SAĞLIK VE ÖZEL İŞLERİM' DEDİ

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Aydın, "Sosyal medyada Gürgentepe ilçemiz ile alakalı spekülasyonların olmaması adına bu açıklama hasıl olmuştur. Sürekli olarak Gürgentepe'de ikamet etmiyor olmam, sağlık ve özel işlerim dolayısı ile seçim çalışmalarının daha verimli yürütülmesi amacıyla, Ak Parti Gürgentepe Ilçe Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunmaktayım. Partim, Teşkilâtım, mevcut Belediye Başkanım ve yeni Başkan Adayım dahil kimseyle kırgınlığım, küskünlüğüm yoktur. İhtiyaç dahilinde her zaman partimin yanında olacağımı beyan ederim. Kamuoyuna saygılarımla duyurulur." dedi.

Editör: TE Bilisim