ANKARA - 14 Şubat'ta düzenlenecek olan Ak Parti Ordu 5.Olağan Genel Kurul Toplantısı için Ordu'ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, adeta parti çıkarması yapacak. Programı belli olan Başbakan Davutoğlu, Ordu'ya eşi Sare Davutoğlu ile birlikte gelecek.

Davutoğlu'na Ordu'da Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gençlik ve Spor Bakanı  Çağatay Kılıç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ak Parti Genel Başkan yardımcıları Süleyman Soylu, Nüket Hotar, Nurettin Nebati, Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve çok sayıda bölge milletvekili de eşlik edecek. 
Başbakan Davutoğlu'nun Ordu'da ilk durağı Kültür ve Sanat Merkezi olacak. Burada Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından düzenlenen etkinliğe katılacak. Davutoğlu daha sonra da, Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlen Ak Parti İl Kongresi'ne geçecek. Kongrede eski İl Başkanı Hüseyin Akyol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Başbakan Ahmet Davutoğlu birer konuşma yapacak. Kongrenin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret edecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindekiler, Ordu-Giresun Havaaalanı inşaatını da gezdikten sonra karayolu ile Giresun'a hareket edecek.
Editör: TE Bilisim