MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mansur Yavaş ile ilgili olarak "Mansur Bey dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes vardır" sözlerine CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel'den tepki geldi. 

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan CHP'li Adıgüzel, "Sayın Bahçeli. Mansur Yavaş başkanımın arkasında sadece Ülkücüler yok, eksik görmüşsün. Devrimciler, Ülkücüler, Atatürkçüler, mutedeyyinler, sağcısı, solcusu ile tüm Ankara halkı var. Bir daha bak istersen" ifadelerini kullandı. 

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dünkü Meclis grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlamış, Ankara'da Alparslan Türkeş'i anma etkinliğinde çıkan arbedeyle ilgili soru üzerine, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak konunun üzerinde duruyoruz. Elde ettiğimiz ön bilgiler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğiz." yanıtını vermişti.

Editör: TE Bilisim