Geçtiğimiz günlerde görkemli bir meydan toplantısında yıllardır üyesi bulunduğu AK Parti'den istifa ederek yerel seçimlerde bağımsız aday olma kararı alan Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, seçim için şimdiden kolları sıvadı. 

ADI İSMET İŞİ HİZMET GÜCÜ MİLLET

Seçim propagandası için sosyal medyayı ağırlıklı kullanmaya başlayan Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, kendini anlatan bir de seçim sloganı üretti: "Adı İsmet İşi Hizmet Gücü Millet"

30 Mart 2014 seçimlerinde yüzde 64, 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri'nde yüzde 84'lük oran ile AK Parti'nin Ordu'da en yüksek oy aldığı ilçelerden biri olan Çaybaşı'da 2019 seçimleri için aday gösterilmeyince partisinden istifa eden Belediye Başkanı İsmet Yanık, "İlçe halkına yapılan vefasızlığı duyurmanın başka yolu kalmadı" diyerek yeniden seçim için kolları sıvadı. Özellikle Çaybaşılı'lardan büyük bir teveccüh gördüğünü dile getiren Başkan Yanık, "Biz de halkımızdan gelen talep ve feryada kayıtsız kalamayız. Uğradığımız haksızlığı ve Çaybaşı halkına yapılan bu vefasızlığı duyurmanın başka bir yolu kalmamıştır. Bu bir feryattır. Milli iradenin üstünde hiçbir güç, hiçbir entrika, hiçbir hile, hiçbir desise ve ego tanımadığımıza dair bir feyrattır. Çaybaşı'mıza reva görülen bu haksızlığa ve buna karşılık halkımızın yükselen tepki ve talebine istinaden partimizden istifa ediyorum" demişti. 

Editör: TE Bilisim