Akit Tv'ye konuşan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Ordu'ya neler yapacaklarını anlattı. Özellikle diğer partilerin büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklamadığı için projeleri isimlendirmeyeceğini belirten Güler, "200'e yakın projemiz şu anda hazır. Daha çok çevre, enerji, ekonomi, istihdam ve üretime dönük projeleri Ordu'ya kazandıracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 1994 yılından itibaren belediyeciliğin içinde olduklarını belirten Gülen, "Bizim belediyecilik çalışmalarımız bugün başlamıyor, 24 sene önce başladı. Dolayısıyla doktorolara konu olan AK Parti'nin başarılı belediyecilik çalışmalarına burada da yeni eserler kazandırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz" dedi.

"19 İNCİDEN GÜZEL BİR KOLYE YAPACAĞIZ"

Orduluların yeni uygulamalara tanıklık edeceğini dile getiren Güler, "Çöp toplamak, kaldırım, asfalt belediyelerin klasik işleri. Biz burada ekonomik adımlarla yeni projelerle, üretime dönük çalışmalarla yeni adımlar atacağız. Ordu'yu örnek bir kent haline getirmeyi düşünüyoruz. Büyükşehir Belediyemizin 19 ilçesi var. Dolayısıyla bu 19 ilçe 19 inci demek. bu 19 inciden güzel bir kolye yapacağız" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim