AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, özellikle köy ve mahalle muhtarlarının 'randevu alamıyoruz' şikayetlerine son verecek çok önemli bir uygulamayı hayata geçireceğini açıkladı.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler beraberinde İl Başkanı Halit Tomakin ve partiyi yöneticilerle birlikte Altınordu Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Muhtarların sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyen Güler, onlara çok müjdeli bir de haber verdi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminden Ordu'yu doğalgaz, barajlar, Karadeniz-Akdeniz Yolu, Ordu Üniversitesi, Tıp Fakültesi, enerji nakil hatlarının yeraltına alınması gibi çok önemli hizmetlerde bulunduklarını belirten Güler, "Proje kolay iş. Zaten bizim işimiz gücümüz proje. Önemli olan Ordu'ya kalkındırmak. Hangi görüşten olursanız olun, önemli olan Ordu'yu kalkındırmak. Burada en önemli unsur sevgidir. Biz sevgiyi büyütmeye geldik" dedi.

MUHTARLARA BÜYÜK MÜJDE!

Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikleri takdirde sorunlarını dile getirmek için köyünden, mahallesinden kalkıp Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne gelmek yerine internet teknolojisi ile tüm muhtarlıklar arasında bir online iletişim sistemi kuracaklarını söyledi. İşte o açıklamalar:

"Tek derdimiz Ordu'ya hizmet etmek. Ortak paydada buluşmalıyız. Şu, bu yok. Ben, biz yok siz varsınız. Bu olursa daha yavaş yapılabilecek işi daha hızlı yapabiliriz. Siz Ordu'nun kılcal damarlarısınız. Bizim görevimizde sizinle aynı. Aynı damardan geliyoruz. İşte bu düşünceyle aynı iğne oyası gibi Ordu'nun tüm mahallelerini karış karış, nakış nakış değerlendirelim istiyoruz. Sizde bizi rahat bırakmayın ama projelerinizle gelin. Siz Ordu'nun kılcal damarlarısınız. Belediyecilik bizim işimiz. Bu dönemi çok iyi değerlendirmeliyiz. Allah nasip eder o makama oturursak sizinle her an görüşebileceğimiz bir network ağı kurmayı düşünüyorum. Bu ağ sistem sayesinde sizinle her an görüşebilecek ve sorunları daha kısa sürede çözümleyebileceğiz."

"HİLMİ GÜLER HERKESTARAFINDAN BENİMSENEN BİR İSİM"

Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şirinevler Mahallesi Muhtarı Yaşar Temel de Güler'e teşekkür ederek, "Bizim her siyasi partiye kapımız gönlümüz açık, ama Hilmi Güler denildiğinde her siyasi görüş tarafından kabul edilen ve benimsenen bir isimdir" diye konuştu.   

Editör: TE Bilisim