CHP Genel Merkezi, sosyal medya hesabından Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un bugün gerçekleştirilecek olan MYK Toplantısı öncesinde gündemi paylaşacağına dair bir mesaj paylaştı. Paylaşılan bu mesaj kısa bir süre sonra düzeltildi; ancak kafalarda soru işaretlerine neden oldu. 

PARTİ SÖZCÜSÜ SEYİT TORUN MU OLUYOR?

CHP MYK öncesinde gündem açıklamasını CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun yaptı. Toplantı öncesinde ise CHP Genel Merkezi, MYK gündemine ilişkin bir toplantının yapılacağını duyuran bir twit attı. Paylaşılan ilk mesajda, "Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Seyit Torun, MYK gündemini kamuoyuyla paylaşıyor" denildi.

Bir anda kafa karışıklığına neden olan bu mesaj, kısa bir süre sonra da "Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun, bugün saat 14.00'te (7 Eylül 2018) basın toplantısı düzenleyecek, MYK gündemini kamuoyuyla paylaşacaktır" denildi.

Paylaşılan bu mesaj akıllara bir anda "CHP Parti Sözcüsü Seyit Torun mu oldu" sorusunu getirirken, CHP Genel Merkezi ve Genel Başkan Yardımcısı Torun'dan konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. 

Editör: TE Bilisim