ORDU - Ordu Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilen Genel Kurul'a Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Rafiye Usta, Altınordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç, Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Coşkun ve Canik Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk de katıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da, Genel Kurul'u gönderdiği çelenkle kutladı.

Ordu Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Kurul'da, faaliyet raporu ve denetim raporları okunarak oylandı. Daha sonra gündem dışı sözler verildi. İlk konuşmayı İstikbal Gazetesi Sahibi Temel Aşar yaptı. Oldukça zorlu koşullarda mesleklerini icra etmeye çalıştıklarını belirten Aşar, yeni dönem için birlik ve beraberlik mesajları verdi. Altınordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç de, kendisinin de uzun yıllar bu meslekte varolduğunu belirterek, işin ne kadar meşakkatli ve güç koşullar içerisinde yapıldığını bildiğini söyledi. Anadolu Ajansı Ordu Muhabiri Gökhan Gücüklüoğlu da yaptığı konuşmada, Ordu'da görev yapan tüm basın mensubu arkadaşlarıyla birlikte bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini, büyük-küçük tüm meslektaşların bu doğrultuda çalışması gerektiğini dile getirdi. Son konuşma ise Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz'den geldi. Mesleğin bürokrasi ayağandı gazetecilerle birlikte gece gündüz demeden yıllardır koşuşturma ve dayanışma içerisinde olduklarını belirten Öz, seçilen yeni yönetime de görevinde başarılar diledi.  

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimlerde tek listeyle delegelerin karşısına çıkan Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, güven tazeleyerek oyların tümünü aldı. Aydın'ın başkanlığındaki Ordu Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu ise Can Acar, Esra Uyanık, Ersin Yüce, İsmet Duman, Uğur Kara ve Ayşe Altaş'tan oluştu. 
Editör: TE Bilisim