Gazetenin kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemeğe Ordu Hürses Gazetesi Başyazarı Muzaffer Günay başta olmak üzere, köşe yazarları Eğitimci-Yazar Mehmet Ali Aydın, Dr.Abdurrahman Tomakin, Kemal Menceloğlu, Alaaddin Yüksel, Nuri Kahraman, Mustafa Köksal, Tevrat İşleyen, gazete  çalışanları Dilek Tiryaki, Soner Özdemir, Furkan Tomakin, Soner Özdemir ve eski çalışanları katıldı. 

Yemekte bir konuşma yapan Yazı İşleri Müdürü Güfer Aktaş Hekim, "Biz bir aileyiz. Sizlerde bir arada olmaktan her zaman onur ve gurur duyuyorum. Fikir alış verişinde bulunmak ve aile bağlarımızı daha da güçlendirmek anlamında bu gece burada bir araya geldik. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bize bu anlamda desteklerini esirgemeyen sizlere de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ordu Hürses Başyazarı Muzaffer Günay da, "Yılda bir gün bir araya gelmektense böyle toplantıları 2 ya da 3 ayda bir yaparsak, gazetemize daha faydalı oluruz diye düşünüyorum. Fikir alış verişinde bulunmak, eksiklerimizi görmek ve düzeltmek anlamında aynı zamanda farklı fikirlere açık olmak, bir araya gelmemiz açısından önemlidir" dedi. 

Son olarak İmtiyaz Sahibi Murat Hekim ise, "Bugüne kadar iyi ya da kötü günlerimiz olmuştur. Biz bir aile olarak, bu günlerin hep beraber üstesinden geldik. Bugüne kadar çizgimizden ve dürüst, ilkeli haberciliğimizden vazgeçmedik. Yine de öyle olmaya devam edeceğiz. Biz bugünlere sizlerle beraber geldik, bu günden sonra da sizlerle beraber devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun. Katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Gazete çalışanları ve yazarlar son olarak hatıra fotoğrafı çektirdiği gece, sohbetle sona erdi.

Editör: TE Bilisim