İstanbul Maltepe'de düzenlenen 8'nci Ordu Tanıtım Günleri etkinliklerini canlı yayınlamak için hazırlık yaptığı sırada elektrik akımına kapılan Altaş Tv kameramanı Bahadır Bedir, bir anda yere yığıldı. 

Kalbinin durduğu tespit edilen Bahadır Bedir,  112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Zamana karşı yarışan doktorlar, Bahadır Bedir'in duran kalbini yeniden çalıştırdı. Kritik bir süreç geçiren Bahadır Bedir'in sağlık durumuyla ilgili bir süre sonra sevindirici haber geldi. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan Altaş Tv kameramanı Bahadır Bedir'in Salı günü taburcu edileceği bilgisi verildi. 

Öte yandan Ordu ve İstanbul'daki meslektaşlarının da yüreğini hoplatan Altaş Tv kameramanı Bahadır Bedir'in şu an bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

VALİ YAVUZ SEVİNDİRİCİ HABERİ VERDİ

Öte yandan Bedir'in Ordu'daki ailesinin de İstanbul'a hareket ettiği öğrenilirken, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş da Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan Bedir'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ordu Valisi Seddar Yavuz, 8'nci Ordu Tanıtım Günleri'ndeki açılış konuşmasında "Değerli kardeşimiz küçük bir kaza geçirdi. Sağlık durumunun daha iyi olduğu konusunda da bilgi aldık" dedi.

Netordu.com olarak, bizler de başta meslektaşımız Bahadır Bedir ve ailesi olmak üzere, Altaş Tv ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Editör: TE Bilisim