ORDU - Herkes gezerken, onlar çalışıyor. Herkes uyurken, onlar yazıyor. Toplumun haber alma özgürlüğünün en önemli ayaklarından birisi olan gazeteciler, bulundukları şehrin ve ülkenin de tanıtımı adına çok büyük işlere imza atıyor.

Bunu dikkate alan ve Sakarya Valiliği'ne atanması dolayısıyla son günlerini yaşayan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ajans muhabirliği yapan gazetecileri teşekkür belgesi verdi. İhlas Haber Ajansı Ordu Muhabiri Metin Akyürek, Anadolu Ajansı Ordu Muhabiri Hayati Akçay ve Doğan Haber Ajansı Ordu Muhabiri Nedim Kovan, teşekkür belgesi alan gazeteciler oldu. 

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu takdim ettiği teşekkür belgesinde, "İlimizin tanıtımına yaptığınız katkılarınızdan dolayı "TEŞEKKÜR" eder; başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim" dedi. İhlas Haber Ajansı Ordu Muhabiri Metin Akyürek, Vali Balkanlıoğlu'na yeni görevinde başarılar dilerken, "Turizm bakımından Ordu'nun tanıtımı noktasında Sayın Valimiz ile birlikte çok mesai verdik, çok çaba harcadık. Beklentilerimize de kısmen ulaştık. İşte bu ve benzer çalışmalardan ötürü il tanıtımına sunduğumuz katkılardan dolayı kendisi teşekkür belgesiyle bizleri ödüllendirdi. Bir kez daha Sakarya Valiliği görevinde başarılar diliyor, bizler de Ordulu gazeteciler olarak teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Anadolu Ajansı Ordu Muhabiri Hayati Akçay da kendisine ait sosyal medya hesabında, "Kentin tanıtımına sunduğumuz katkılardan dolayı Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirdik. Kendisine şükranlarımı sunarım" dedi. DHA Ordu Muhabiri Nedim Kovan da, "DHA muhabiri olarak Ordu'nun tanıtımına katkılarımdan dolayı Sakarya Valiliği'ne atanan Sayın Ordu Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'dan 'Teşekkür Belgesi' aldık. Teşekkür ediyorum, yolun açık olsun sayın valim" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim