Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan Mehmet ve Ercan Duman kardeşlerin eşi olan 2 çocuk annesi Hamide Duman ve eltisi 3 çocuk annesi Hamide Duman, yufkacılık yapan Muammer Ay'la birlikte kaçmıştı. 

Türkiye, Esra Erol'da programında yayınlanmasıyla birlikte yufkacıya kaçan Ordulu iki eltiyi konuşmaya başladı. Ünlü sunucu ve televizyon programcısı Esra Erol, Ordulu eltilerden Ercan Duman'ın eşi Hamide'yi, yufkacı Muammer Ay'dan kurtardı. Hamide, önce İstanbul'a, oradan da Ordu'nun Fatsa ilçesine dönmeye karar verdiğini açıkladı. Hamide'nin bu kararı vermesindeki en büyük etken ise hiç şüphesiz yine ünlü sunucu ve televizyon programcısı Esra Erol oldu.

Peki Hamide dönmeye nasıl karar verdi? O anlarda neler yaşandı?

Günlerdir yufkacı Muammer Ay ve gönül ilişkisi olduğunu itiraf eden 2 çocuk annesi eltisi Hamiden Duman ile birlikte yaşayan 3 çocuk annesi Hamide Duman, Muammer Ay ve eltisiyle birlikte yaşamaktan vazgeçtiğini ve geri dönmeye karar verdiğini açıkladı. Programın 30 Mart'ta yayınlanan bölümünde Esra Erol, stüdyo konuğu olan Ercan Duman'a sevindirici haberi verdi, "Eşin Hamide'yi İstanbul'a getiriyoruz" dedi. 

Esra Erol'da ekibi, geri dönmeye karar veren elti Hamide Duman'ı Antalya'da canlı yayına aldı ve "Muammer seni nasıl serbest bıraktı?" diye sordu. Hamide Duman ise "Ben kendim gelmek istedim. Onlarla bir ilgim olmadığı için kendim çocuklarımın ve eşimin yanına geri dönmek istedim" ifadelerini kullandı. 

Programın ilerleyen dakikalarında elti Hamide Duman'ın eşi Ercan Duman "Neden gittin? Niye gittin?" diye sordu.

Hamide ise "İkisinin arasındaki ilişkiyi bildiğimden sizden korktuğum için gittim. Söyleyemedim. Çocuklarımın ve senin yanına gelmek için" dedi. Programda geri dönmeye karar vermesinin sebebenin ne olduğuna dair ısrarlı sorular üzerine Hamide Duman, "Sabah aramışlardı. Çocuklar hasta dediler, dayanamadım. Çocuklarımı özledim" demekle yetindi.

Bu sırada Hamide'nin annesi Antalya'da canlı yayında kızını karşılamaya gitti ve hasret giderdiler. 3 çocuk annesi Hamide Duman, Esra Erol ekibi ve annesiyle birlikte İstanbul'a geri döndü. 

Olayların detayları Esra Erol'da programının bugünkü bölümünde yer alacak.  

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Editör: TE Bilisim