Ordu'da sahipliğini yaptığı Benetton Mağazası nedeniyle sevenleri, arkadaşları ve dostları arasında namı değer 'Benetton Hayri' olarak anılan Ordusporlu eski futbolcu ve Orduspor eski Yönetim Kurulu üyesi Hayri Osma, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Sevenleri bu kez de Hayri Osma'nın son yolculuğu için bir araya geldi.

Hayri Osma'nın naaşı, Orta Camii avlusuna getirildi. Aile bireyleri burada taziyeleri kabul etti. Cenazeye Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Genel Sekreter Yardımcısı Selahittin Aydın, AK Parti Ordu eski milletvekili Oktay Çanak, MHP Ordu eski milletvekili Rıdvan Yalçın, Ordu Büyükşehir eski Belediye Başkanı Engin Tekintaş, iş, spor ve siyaset camiasından çok sayıda seveni katıldı. 

Hayri Osma'nınm cenazesi, İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kısacık Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. 
Hayri Osma, evli ve 2 çocuk babasıydı. 

ORDUSPOR ESKİ BAŞKANI'NDAN ÇELENKLİ TAZİYE

Öte yandan cenaze törenine katılamayan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve Orduspor eski Kulüp Başkanı Ordulu İşadamı Şükrü Bodur da, taziyelerini cenazeye gönderdikleri çelenkle sundu.  

Editör: TE Bilisim