Ordu'da sahipliğini yaptığı Benetton Mağazası nedeniyle sevenleri, arkadaşları ve dostları arasında namı değer 'Benetton Hayri' olarak anılan Ordusporlu eski futbolcu ve Orduspor eski Yönetim Kurulu üyesi Hayri Osma, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre kendilerine ait fındık bahçesinde çalışırken kalp krizi geçiren Hayri Osman, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdehalelere rağmen hayata tutunamadı. Osma'nın ani ölümü spor, iş ve siyaset dünyasında da büyük üzüntüyle karşılandı. 1964 Ordu doğumlu olan Hayri Osma, Ordu ASKF Yönetim Kurulu üyesi ve Mali Sekreteri Ali Osman Osma'nın da kardeşiydi. 

ÜÇ GÜN ÖNCE DOĞUM GÜNÜN KUTLADI

55 yaşında hayatını kaybeden Merhum Hayri Osma'nın bundan üç gün önce, 16 Mayıs'ta da 55'nci yaş gününü kutladığı ortaya çıktı. Osma, sosyal medya hesabında kendisini tebrik edenlere teşekkürlerini iletmişti. 

ORDU ASKF'DEN BAŞSAĞILIĞI MESAJI

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Kılıç, "Yönetim Kurulu üyemiz Ali Osman Osma'nın kardeşi Hayri Osma hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine sabırlar dileriz." mesajını yayınladı. 

İŞTE EN SON FOTOĞRAFI

Merhum Hayri Osma, son olarak Kiğılı Ordu Mağazası Müdürü olarak görev yaparken, geçtiğimiz 8 Nisan'da patronu Atilla Kalpaklı ile birlikte Ordu Valisi Seddar Yavuz'u ziyaret etmiş ve birlikte bu fotoğrafı çektirmişlerdi.

Editör: TE Bilisim