Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisinin ve eşinin Koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. Erdoğan, bugün de yaptığı açıklamada sağlık  durumlarının iyi olduğunu ve hafif seyreden hastalık sürecinde evden çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Erdoğan çiftinin hastalığı insanlık dışı ifadelerle kin ve nefret kusan bir azınlığı da ortaya çıkarmış oldu. İçlerinde HDP'li Hüda Kaya ve eski yüzücü Derya Büyükuncu'nun da bulunduğu bazı kişiler için işlem başlatıldı. 

AK Parti Ordu Milletvekili ve TÜRKPA Üyesi Şenel Yediyıldız da başta çirkin yaklaşım ve paylaşımlarda bulunan isimlere tepki gösterdi. Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Yediyıldız, HDP'li Hüda Kaya için "İnsanlıktan nasibini alamamış, kin ve nefretten beslenen zihniyetin dışa vurumu. Lanet olsun sizlere ve zihniyetinize" ifadelerini kullandı.

"DERYA BÜYÜKNANKÖR"

Devletten aldığı 120 bin dolarlık bursu kullandığı halde halde inkar eden eski yüzücü Derya Büyükuncu'ya da sert tepki gösteren AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, "Devletimizin verdiği parayı inkar eden sözde Milli Sporcu... Derya BüyükNANKÖR'e Devletimiz 11 ayda toplam 120 bin dolar burs vermiş. Allah kimseyi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a beddua ettirecek kadar ahlaksız ve şuursuz etmesin" dedi.

Editör: TE Bilisim