Ordu'dan ve Türkiye'nin pek çok bölgesinden depremzedeler için yardımlar çığ gibi giderek büyüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Ünye ve Fatsa belediyeleri yardım TIR'larını afet bölgelerine gönderdi.

Ordu'dan komşu Tokat'a 'geçmiş olsun' mesajları yağdı Ordu'dan komşu Tokat'a 'geçmiş olsun' mesajları yağdı

BAŞKAN TÖREN ÇUVALLARI SIRTLADI TIRLARA YÜKLEDİ

Altınordu Belediyesi de başlattığı kampanya ile depremzedeler için harekete geçti. Belediye binasına gelen yardımlar TIR'lara yüklendi. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de, gelen yardım malzemeleri TIR'lara yüklenirken bizzat işin başında bulundu. Çuval ve kolileri belediye çalışanlarıyla birlikte bizzat omuzlayarak yükleyen Başkan Tören, Altınordu'nun tek yürek olduğunu söyledi.

Başkan Tören, "Depremzede kardeşlerimiz için Valiliğimiz ve Kaymakamlığımız koordinasyonunda başlattığımız yardım kampanyamız saatler içerisinde çığ gibi büyüdü. Yardım tırlarımız deprem bölgesine hareket etti. Seksen beş milyon bir olduk, yaralarımızı birlikte sarıyoruz. Gün yardımlaşma, dayanışma ve bir olma günü diyerek depremden etkilenen kardeşlerimiz için 7’den 70’e seferber olan Altınordu’lu kıymetli hemşehrilerimize ve hayırsever iş insanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim