Vali Yavuz ziyaretlerine Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden başladı. Başkan Güler tarafından karşılanan Vali Yavuz, bir süre sohbet ettikten sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler kendisine hatıra plaketi takdim etti.

Vali Yavuz'un sonraki durağı ise Ordu Adliyesi oldu. Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş'la bir süre sohbet eden Vali Yavuz, Ordu Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Bilen ve Vergi Mahkemesi Başkanı Ersin Körpınar'ı da ziyaret ederek vedalaştıktan sonra Ordu Adliyesi'nden ayrıldı. 

Vali Yavuz sonraki durağı ise Ordu İl Emniyet Müdürlüğü oldu. İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ve İl Emniyet Müdür yardımcıları tarafından karşılanan Vali Yavuz, burada da bir süre sohbet ettikten sonra İl Jandarma Komutanlığı'na geçti. Jandarma Albay Tolunay Başer tarafından askeri mangayla karşılanan Vali Yavuz, Jandarma Özel Defteri'ni imzaladı. Bir süre sohbetin ardından jandarma teşkilatından helallik isteyen Vali Yavuz tekrar askeri manga tarafından uğurlandı.

Sonraki durağı Altınordu Belediyesi olan Vali Yavuz, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören tarafından karşılandı. Bir süre sohbetin ardından Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kocaeli Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Seddar Yavuz, bize veda ziyaretinde bulundular. Kendilerine şehrimize, Altınordu'muza hizmetleri için bir kez daha teşekkür ediyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Vali Yavuz son olarak Altınordu Kaymakamlığı ve Askerlik Şubesi Başkanlığı ziyaretlerini gerçekleştirdi. 

Editör: TE Bilisim