ORDU Valiliği görevinden Kocaeli Valiliği görevine atanan Vali Seddar Yavuz, Valilik Hizmet Binası önünde düzenlenen uğurlama töreninde alkışlarla Kocaeli'ye yolcu edildi.

Kendisini uğurlamak için Valiliğe gelen vatandaşlarla toplantı salonunda bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, burada bir süre sohbet etti, helallik dileğinde bulundu. 
Daha sonra Valilik Binası önünde düzenlenen uğurlama törenine katılan Vali Seddar Yavuz burada tören mangasını selamlayarak, kendisini uğurlamaya gelenlerle vedalaştı. Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, yeni görev yerinde başarılar dileyerek, Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz'a çiçek takdim etti.
 
Ordu Valiliği görevinin sona erdiğini söyleyen Yavuz, "Bu ayrılık fiziki ayrılık olmaktan öteye geçmeyecek. Çünkü, biz bu şehre gönlümüzü verdik. 3 yıl bu şehre hizmet ettik. Ben herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum ve Kocaeli'nde bir evinizin olduğunu hatırlatmak istiyorum" dedi.

Vali Seddar Yavuz, veda programı sonunda kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlarla  tek tek selamlaşarak Ordu'dan alkışlarla ayrıldı.

Editör: TE Bilisim