Geçtiğimiz günlerde Ordu'nun Mesudiye ilçesine ziyaret düzenleyen Ordu Valisi Tuncay Sonel, doğal güzellikleri ve kendine özgü mimarisiyle ünlü Yeşilce Mahallesi'ne gitti. Yöre halkıyle sohbet ettiği sırada bir grup gençle karşılaşan Vali Sonel, spor sahasının eksikliklerinin giderilmesi talebini not aldı. 

Gençlerin spor yapma isteğini memnuniyetle karşılayan Vali Sonel, beraberinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'e talimat vererek, Yeşilce'deki spor sahasının bakımının yapılmasını ve eksikliklerinin giderilmesini istedi. Yeşilce'de bulunan spor sahasının ihtiyacı olan basket potası, kale filesi gibi malzemeler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce, spor sahasının çevre bakımı da Mesudiye Belediyesi tarafından yapılarak, spor sahası gençlerin istediği hale getirildi. 

TAEKWONDOCU GENÇLERE DE MALZEME DESTEĞİ 

Vali Tuncay Sonel, Mesudiye ilçesinde muhtarlarla yaptığı tanışma toplantısı öncesinde salonun girişinde kendisini karşılayan teakwondo sporcularının eşofman, sefkart, raket ellik, darbe yastığı, kask, kum torbası, eldiven gibi malzeme isteklerini de yerine getildi. Eksik malzemeler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce temin edilerek, sporcuların antrenörlerine teslim edildi.

MESUDİYELİ GENÇLERDEN TEŞEKKÜR GELDİ

Vali Sonel'in ziyareti sırasında kendisinden talepte bulunan gençlerden Alkın Uğur ve Doğan Başer, "Yeşilce'de daha önce yapılan spor sahamız vardı. Bu sahada futbol, basketbol, voleybol gibi spor aktiviteleri yapıyoruz. Ancak, kış döneminde yörede fazla bir nüfus olmadığı için spor sahamız bakımsız kalmıştı. Ayrıca, bazı malzeme eksiklerimiz vardı. Sayın Valimiz Yeşilce'mizi ziyareti sırasında bu eksiklikleri kendisine ilettiğimizde, 'Bunlar kolay işler, anında hallederiz' demişti. Bir gün sonra yapıldığını görünce biz de çok şaşırdık, çok mutlu olduk. Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz" dediler. 

Editör: TE Bilisim