Ordu Valisi Tuncay Sonel, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sonel, mesajında, rahmet ve mağfiret ayı olan mübarek ramazan ayının son günlerine yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Feyiz ve bereketi bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin arınma ve bağışlanma fırsatı sunduğunu aktaran Sonel, şöyle devam etti:

"Allah'ın rahmetinin yeryüzünü kuşattığı Kadir Gecesi, tövbe kapılarının ardına kadar açıldığı müstesna bir gecedir. Bu mübarek gecede yapılan dualarla gönül coğrafyamızda savaşlarla ve her türlü felaketlerle boğuşan, bunların acısını yaşayan ve yaralarını sarmaya çalışan bütün Müslümanların huzura ve mutluluğa kavuşmasını temenni ederim. Yüce Allah'ın birliğimizi ve dirliğimizi güçlü kılmasını, kin, nefret, kıskançlık gibi kötü huyların bizleri kendine esir etmemesini diliyorum."

Türk milletinin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eden Sonel, tutulan oruçları ve yapılan tüm ibadetleri kabul etmesini, bu gecede yapılan duaların İslam aleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz etti.

Editör: TE Bilisim