ORDU - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun yayımladığı Kurban Bayramı mesajı şöyle:
"Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Birbirimize ve ülkemize olan sevgimiz bu güzel günlerde daha da artacaktır. Bayramın manası, yakınlaşmak, kaynaşmak, bölüşmek ve paylaşmaktır. Dini bayramlar; cömertliğin, rahmetin, bereketin bolluk içinde yaşandığı, milletin her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel günlerdir.

Kurban Bayramı, çocuklarımızın, yaşlılarımızın sevindirildiği, mutlu edildiği, güzel anları yakalamak için iyi bir fırsattır. İnsanın yaşadığı, izlerinin olduğu her yerde güven ve huzur teminini sağlamak için gerekli olan barış unsurunun bu bayram yurdumuzda ve tüm Dünyada daha çok hissedilmesini temenni ediyorum.

Kimsesiz çocuklarımızın ve yaşlılarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin, yoksul ailelerimizin unutulmadığı bir bayram, kelimenin tam manasıyla bir “Kurban Bayramı” olacaktır. Bayram sevincinin yurdumuzun her köşesinde yaşanması dileklerimle, tüm Ordulu hemşerilerimizle ve ülkemizin her köşesindeki insanlarımızla kucaklaşmayı diliyor, Kurban Bayramını tebrik ediyorum."
Editör: TE Bilisim