ORDU'nun Gürgentepe ilçesine bağlı Işıktepe Mahallesi'nde Murat Zabun idaresindeki 16 JTG 02 plakalı otomobil ile sürüsücünün kimliği öğrenilemeyen 55 GU 435 plakalı TIR'la çarqıştı. Kazada otomobil sürücüsü Murat Zabun olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta yolcu olarak bulanan Melike, Cemile, Sultan ve Cengiz Zabun yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından çeşitli hastanelerin acil servislerine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Cemile Zabun'un yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmaş başlatıldı.

İkinci kazanın adresi yine Gürgentepe ilçesine bağlı Işıktepe Mahallesi oldu. Fındık hasadından evlerine döndüğü öğrenilen Soner Arıkan idaresindeki otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu metrelerce yükseklikteki uçuruma yuvarlandı. Ağır yaralanan sürücü Soner Arıkan ve eşi Canan Arıkan Fatsa Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir diğer kaza haberi ise Ünye ilçesinden geldi. Ünye-Çaybaşı karayolu Aydıntepe Mahallesi sınırlarında Murat Karaman idaresindeki 61 AR 691 plakalı araç önce büyükbaş hayvana çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan aynı araç daha sonra Serkan Gümüş idaresindeki 51 EZ 151 plakalı araca da çarptı. Her iki araç da şarampole yuvarlanırken, araç sürücüleriyle birlikte 1 kişi daha yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Editör: TE Bilisim