AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, aslen Trabzonlu olan Sonnur Turhan ile bugün düzenlenen görkemli bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen nikah törenine, iş, spor, siyaset ve bürokrasiden çok sayıda isim katıldı. Çiftin nikahına ise 16 kişi şahitlik yaptı.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Ordu milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Metin Gündoğdu, Ergün Taşcı ve Ordu eski Milletvekili Eyüp Fatsa nikaha katılarak çiftin şahitliğini yapan isimler arasındaydı. 

NİKAHI BAŞKAN GÜLER KIYDI

Çiftin nikahını Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler kıydı.

Başkan Güler, "Değerli kardeşim, AK Parti Ordu İl Başkanımız Halit Tomakin ile Sonnur Turhan Hanımefendi'nin nikah akitlerini gerçekleştirdik. Hayırlı olması temennisiyle, kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum" temennisinde bulundu. 

ESKİ EŞİNİ 5 AY ÖNCE KAYBETMİŞTİ

AK Parti Ordu İl Başkan Halit Tomakin, 32 yıllık hayat arkadaşı merhume eski eşi Gülşen Tomakin'i yaklaşık beş ay önce 30 Ağustos 2021 gecesi kaybetmiş, "32 yıllık hayat arkadaşım, çocuklarımın annesi, kıymetli eşim Gülşen Tomakin maalesef yaşam savaşını 30/08/2021 tarihinde, saat 23;45 kaybettik. Bana bugüne kadar yaşattığın her şey için teşekkür ederim" mesajını paylaşmış ve 31 Ağustos 2021'de de son yolculuğuna uğurlamıştı.

Editör: TE Bilisim