ORDU - Ak Parti Ordu Milletvekili, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı İhsan Şener, Türk Hava Yolları'nın Ordu-Giresun Havalimanı gidiş-geliş tarifeli uçuşlarına Mayıs ayından itibaren başlayacağını söyledi.

"SİNYALİZASYON TESİSİ GECİKTİRDİ"

Altaş Tv'de Funda Altaş Şimşit'ın sunduğu Ekran Gazatesi programına telefonla bağlanan Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Türk Hava Yolları'nın Mayıs ayı sürprizini açıkladı. Şener, 15 Mart 2015'te açılacağı söylenilen Ordu-Giresun Havalimanı'nın sinyalizasyon tesisinde yaşanan gecikmelerden dolayı biraz ertelendiğini söyledi. 

"TÜRK HAVA YOLLARI, MAYIS AYINDAN İTİBAREN TARİFELİ UÇUŞLARA BAŞLAYACAK"

Pistin uçak iniş ve kalkışlarına uygun olduğunu dile getiren Şener, "Türk Hava Yolları, Mayıs sonu itibarı ile çalışmalarını şu anda devam ettiriyor. Ulaştırma Bakanlığı'nın çeşitli birimleriyle senkronize olarak işbirliği içinde bunu yapıyorlar. Mayıs ayı içinde Ordu-Giresun Havalimanı'mıza tarifeli uçuşların başladığını görmüş olacağız. Bu gerçekten sevindirici bir şey. Yıllardır konuşulurdu, ama bir türlü icraya geçemezdi. Artık Ak Parti hükümetlerinin bölgemize yaptığı, özellikle ilimize yaptığı Ordu-Giresun Havalimanı inşallah yakın zamanda açılacak." diye konuştu. 
Editör: TE Bilisim