Ordu Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. 19 ilçenin 772 mahallesinde karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri zorlu coğrafya ve kar yağışına rağmen 7-24 esaslı çalışarak kapanan yolları anında açıyor ve kar temizleme çalışmaları yapıyor. 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, "Ekiplerimiz büyük bir mücadele göstererek ilimiz genelinde kapalı olan yolları açmış durumda. Şu an içerisinde sorun yaşayan ve yolu kapalı olan bir bölgemiz bulunmuyor" dedi.

Gürgentepe, Mesudiye ve Gölköy ilçelerindeki çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, ekiplerin kar mücadelesini aralıksız sürdürdüğünü aktardı. Yolların tamamının ulaşıma açıldığını vurgulayan Alp, "Şimdi de yığılan karı araçlara yükleyerek ortadan kaldırıyoruz. Aralıksız sürdürülen bu mücadelenin büyük önemi var. Çünkü bıraktığınız anda gece donma ihtimali yüksek ve tekrar yağan karın yolları kapama durumu var. Bundan dolayı ekiplerimiz 7/24 durmaksınız mesaisine devam ediyor. Şu an içerisinde sorun yaşayan ve yolu kapalı olan bir bölgemiz bulunmuyor." değerlendirmesinde bulundu.

Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ ile Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin de ilçelerinde yolların ulaşıma açık olduğunu kaydettiler.

Editör: TE Bilisim