ORDU - 30 Mart yerel seçimlerinin ardından yoğun iş temposu ile çalışan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşlar ile tek tek hafta sonu görüştü. Sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçirmek için ellerinden geldiğince vatandaşlarla bir araya gelmeye calışan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilk halk gününde 100'e yakın vatandaşı kabul etti.

"HEMŞEHRİLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ"

Randevu isteyen vatandaşları tek tek aranması talimatını veren Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Cumartesi günleri vatandaşlarımız ile bir arada olacağız. Onlar bizim için çok önemliler" dedi ve şöyle devam etti: 

"Göreve geldiğimiz günden itibaren her vatandaşımız ile bire bir görüşme ve onların istek ve şikayetlerini dinliyoruz. Biz 30 Mart seçimlerinin öncesinden de söylediğimiz gibi belediyenin kapılarının herkese açık olacağını söylemiştik. Biz Büyükşehir Ordumuzun en büyük ilçesiyiz. 186 bin nüfusa hitap eden büyük bir ilçeyiz. Vatandaşlarımızın her daim istek ve şikayetleri bizim için önemli. Bunun için yeni bir Altınordu inşa ederken, aynı zamanda hemşehrilerimizin taleplerine de birebir cevap vermeye çalışıyoruz. Mesai saatlerinde cevap veremediğimiz randevu taleplerimize, özel kaleme talimat vererek, hafta sonu görüşmek istediğimizi söyledik. Randevu talep eden hemşehrilerimizi tek tek arayarak belediyeye davet ettik ve onlarla görüşüyoruz" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim