ANKARA - İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı terörist saldırının ardından bir tepki de Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı'dan geldi. Kendisine ait Twitter hesabından tepkisini dile getiren Taşçı, bir de İngilizce mesaj yayımladı.

İşte Taşçı'nın açıklaması: "Vay hainler, vay kalleşler vay! Bu ülkeye bir gün bile güzel hava estirmek istemeyen kalleşler yine terör piyonlarını öne sürdüler. Bu hainleri 'Kahhar' isminle perişan eyle, şehitlerimize 'Rahman ve Rahim' isminle, yaralılara 'Şafi' isminle tecelli et ya Rabbi. İsrail ve Rusya ile anlaşma sonrası bu patlama, ülkemize yönelik ön alma ameliyesi. Türkiye düşmanları boş durmuyor. Birlik, beraberlik ve huzurumuza yönelik kalleş terör saldırıları bizi asla yıldıramayacak."

Ordu Milletvekili Ergün Taşçının İngilizce yayımladığı mesajı ise şöyle: 

"The assesments show that 3 suicide bombers carried out the attacks in 3 different spots at İstanbul airport. İnnocents once again targeted in İstanbul. Thoughts with the loved ones of those killed or injured in this attack. Turkey will keep fighting against all kind of terorist organisations without saying this is good terorist or bad terorist. Teror have no humane or moral values or boundaries and they have no difference from each other in terms ofthe despicable methods they employ. A successful struggle against terror can be only sustained when one does not discriminate between "good" and "bad" terrorists. All countries should adopt a common stance against terrorism and countries that support terrorism. Using the phrase 'but' in this matter, making a differentiation between 'good terrorist' and 'bad terrorist' We will keep fighting againts terorism and do whatever is necessary to bring terorist to justice those who are responsible on this attack."

Mesajın Türkçe karşılığı ise şöyle: 

"Değerlendirmeler 3 intihar bombacısının İstanbul Atatürk Havaalanı'nda 3 farklı noktada saldırılar gerçekleştirdiğini göstermektedir. İstanbul'da hedef bir kez daha masumiyettir. Saldırıda ölen ve yaralananlara düşünüyoruz. Türkiye, terörist ya da terörist örgütlerin her türlüsüne karşı savaşmaya devam edecektir. Terörün hiçbir insani veya ahlaki değerleri veya sınırları yoktur. Teröre karşı başarılı bir mücadele ancak süreklilik ile olabilir. Bütün ülkeler, terör ve terörü destekleyen ülkelere karşı ortak bir duruş benimsemelidir. Terörle mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiç. Bu saldırının sorumlularını adalet önüne getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız."
Editör: TE Bilisim