Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı emekli Piyade Albay Mehmet Şükrü Tandoğan'ın ölümü üzerine Ordu Valisi Tuncay Sonel bir taziye mesajı yayımladı. Vali Sonel, "Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı, Kıbrıs gazimiz,  kıymetli dostumuz, Ordu-Perşembe'den emekli Albay Şükrü Tandoğan'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve silah arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Gazimizin mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı da bir taziye mesajı yayımlayarak "Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı, Kıbrıs Gazimiz, kıymetli büyüğümüz emekli Albay Şükrü Tandoğan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Gazimizin mekânı cennet olsun. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerini kullandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler de yayımladığı taziye mesajında, "Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı, Kıbrıs gazimiz emekli Albay Şükrü Tandoğan'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve silah arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de yayımladığı taziye mesajında, "Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı, Kıbrıs Gazimiz, değerli büyüğümüz emekli Albay Şükrü Tandoğan'a Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Gazimizin mekânı cennet olsun. Milletimizin başı sağolsun" dedi. 

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe de yayımladığı taziye mesajında, "Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı hemşehrimiz Şükrü Tandoğan'ın vefatı hepimizi derinden üzdü. Kıymetli büyüğümüze Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Bir taziye mesajı da Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya'dan geldi. Başkan Kaya, "Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı, Kıbrıs gazimiz, Perşembe ilçemizden emekli Albay Şükrü Tandoğan'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Gazimizin mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da acı haberi taziye mesajıyla paylaştı. Başkan Tavlı, "Hayatını kaybeden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı, Kıbrıs Gazisi, kıymetli hemşehrimiz emekli Albay Şükrü Tandoğan'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

TATAR'DAN TAZİYE MESAJI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da Tandoğan'ın acı haberi üzerine bir taziye mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Tatar, "Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Mehmet Şükrü Tandoğan'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır dilerim" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim