Ordu'da siyaset gittikçe kızışıyor. Millet İttifakı'ndan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvektili Seyit Torun, bu kez Fatsa'ya gitti. Üst geçitte çektiği kısa filmi Twitter hesabından yayınladı. Torun'dan Haziran ayında Fatsa'ya Çevre Yolu sözü verdi. 

Başkan Tepe Altınordu Belediyesi'nde A Takımı'nı kurdu Başkan Tepe Altınordu Belediyesi'nde A Takımı'nı kurdu

CHP Ordu Milletvekili adayı da olan Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, "Bugüne kadar yapmayan bundan sonra da yapmaz" dedi ve açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

"Fatsa Çevre Yolu'nu 2016 yılında 'mega proje' diye açıkladılar. 7 yıl, daha projeye başlamadılar. Yıllardır yol yapmakla övündüler, ama Ordu'ya yol yapmakta sınıfta kaldılar. Fatsa Çevre Yolu olmadığı için şehir merkezinde oluşan yoğun trafik milleti canından bezdirdi. Trafik kazaları da arttı. Cumhuriyet'in yüzüncü yılında yol çilesi çekmek Ordu halkına reva mıdır? Şimdi AK Parti'nin ithal adayı Bakan Mahmut Özer yine vaat veriyor. Bu yıl ihaleye çıkacağız diyor. Yahu Mahmut Özer sen Ordu'nun sorunlarını bilir misin? Seni Boztepe'de bıraksak, Ordu'nun yolunu bulamazsın. Bunların sözüne güven olmaz. Bugüne kadar yapmayan bundan sonra da yapmaz. Biz çalışmalarımızı yaptık. İnşallah 14 Mayıs'ta iktidar olduğumuzda Fatsa Çevre Yolu'nun yapımına Haziran'da başlıyoruz."

Editör: TE Bilisim