Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan ve eşi kendinden üç yaş büyük, 5 çocuk, 4 torun sahibi kadınla birlikte sevgili hayatı yaşamaya başlayan Semiha Cambaz'a, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı sahip çıktı.  

Üç çocuk annesi Semiha Cambaz'ın eşi Muammer Cambaz'dan en kısa sürede boşanabilmesi için Müge Anlı da devreye girdi. Yayına mesaj gönderen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'nın mesajını okuyan Anlı, "Çok teşekkür ederim. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 'Semiha'nın evinin eksiklerini gidereceğiz, zaten söz vermiştim. Çocuklarına bakabilmesi için, kendisine de iş imkanı sağlamak için elimden ne geliyorsa yapacağım' diye söz verdi. Teşekkür ediyorum Sayın Belediye Başkanımıza" dedi. 

Eşi tarafından terk edilen ve 3 çocuğuyla ortada kalan Semiha Cambaz da, "Teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.  

Müge Anlı da, "Sen çocuklarınla durmak iste, ben de dahil olmak üzere herkes senin arkanda durur. İnşallah senin de karşına kıymet bilen biri çıkar. Gene kalmaz senin çocukların sokakta. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Bizim memlekette kimse kimseyi sokakta bırakmaz" diye konuştu. 

Programa mesaj gönderen Avukat Özlem Sezgin Azal da, Semiha Cambaz'ın avukatlığını gönüllü olarak üstlendiğini açıkladı.  

Editör: TE Bilisim