ORDU - Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, beraberinde İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özler Özer, Çevik Kuvvet Şube Müdür Vekili Uğur Kadıoğlu ve polis memurları ile birlikte Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, "Polis Teşkilatı, son derece bir önemli görevi ifa eden, güvenliğimizi sağlayan bir teşkilat. Polislerimizin nitelik sahibi, donanım sahibi olması lazım. Birçok açıdan hak ve adaletin gerçekleşmesi, toplumda adalet duygusunun pekişmesinde rol oynayan önemli bir teşkilat. Bu nedenle  bizde emniyet ve asayişten sorumlu  birinci derecedeki makamı mülki idare amiri, Valilik sıfatı ile işgal ediyoruz. Niteliğinin artması, donanımının artması, imkân ve kabiliyetinin artması bir çok açıdan Polis Teşkilatımızın dünyaya örnek çalışma sergilemesine yol açıyor" diye konuştu. Vali Balkanlıoğlu, toplumun huzur ve refahında Emniyet Teşkilatı mensuplarının özverili çalışmalarına dikkat çekerek, Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur ise, Polis Haftası kapsamında yapılacak olan programlarla ilgili Vali Balkanlıoğlu'na bilgiler vererek, kabulünden dolayı teşekkürlerini sundu. Öte yandan her yıl Polis Haftası etkinliklerindi Ordu'da faaliyette bulunan basın-yayın kuruluşlarını da ziyaret eden Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu ziyaretleri bu yıl gerçekleştirmedi.
Editör: TE Bilisim