Yeni Şafak'ın haberine göre Suriye ve Irak'taki terör kamplarında 6 ay boyunca bomba hazırlama konusunda eğitim aldıklarını itiraf eden terörist, bomba eğitimi alan teröristlerin Suriye ve Irak üzerinden İran'a, oradan da kaçakçılar yardımıyla Kars, Ağrı ve Van üzerinden Karadeniz'e sızdığını itiraf etti. 

Aynı itirafçı terörist, örgütün Karadeniz Bölgesi'nde el yapımı patlayıcılarla eylem hazırlığında olduğunu belirterek, özellikle kontrol altında tutulan yoş ve menfezler yerine araçların yavaşladığı viraj, rampa gibi yerleri tercih etme talimatı aldıklarını söyledi. 

KAROT MAKİNESİ KULLANIYORLAR!

PKK'lı terörist, Karadeniz'e sızan teröristlerin el yapımı patlayıcılarla saldırı hazırlığında olduğunu, bombaları yerleştirmek için beton ve asfaltı  silindir şeklinde delmeye yarayan karot makinelerini kullandıklarını itiraf etti. PKK'lı Mizgin K'nın "Asfalt kesildikten sonra bomba yerleştiriliyor. Kesilen asfaltın parçası bombanın üzerine koyulup ardından da zift eritilerek asfalta yama yapılmış süsü veriliyor" dedi.

BOMBALAR GECE DÖŞENİYOR

Karot makinası kullanmaya başlayan terör örgütünün asfalt yolların ortasına kadar bomba döşediğini itiraf eden terörist Mizgin K, patlayıcıya bağlı bobin telinin de sabotajcı çakmağı ile eritilen ziftin altına gizlenerek yol kenarına kadar çekildiğini söyledi. Terörist, bütün düzeneklerin sabotajcı grupla gece yerleştirildiğini, gruptaki diğer teröristlerin de ana patlayıcının uzağında bekleyerek gözlem yaptığını itiraf etti.

Editör: TE Bilisim