Ordu'nun Altınordu ilçesinde otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre 27 Aralık gece saatlerinde Samsun istikametinden Trabzon istikametine giden S.C.K idaresindeki 34 DN 7621 plakalı otomobil, Atatürk Bulvarı üzerinde yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan 75 yaşındaki Fikret Kılıç'a çarptı.
"ŞAPKASI VE AYAKKABISI YOLDA KALDI"

Yaya geçidi üzerinde meydana gelen kazada çarpmanın etkisiyle yaşlı adam kanlar içinde metrelerce sürüklendi. Olay yerinde ise ağır yaralanan yaşlı adamın şapka ve ayakkabısı kaldı. Trafik ve asayiş ekipleri, yaşlı adamın ayakkabı ve şapkasının olay yerinde fotoğrafları çekilinceye kadar araç trafiği durdurarak ve kontrollü verdi.
Kazanın olduğu yere gelen 112 Acil Servis ekipleri, olay yerinde yüzüstü yatar vaziyette sedyeye kaldırdıkları yaşlı adama ilk müdahaleyi de burada yaptıktan sonra Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Ağır yaralı yaşlı adam, burada da yapılan müdahaleye yanıt vermeyince hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülürken, hayatını kaybeden 75 yaşındaki Fikret Kılıç, 28 Aralık 2017 Perşembe günü Akyazı Camii'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Alınca Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Editör: TE Bilisim