ORDU - Mesudiye'nin Topçam Mahallesi'nde dağlık ve ormanlık alana mantar toplamak için çıktıkları öğrenilen 48 yaşındaki Mevlüt Öztürk ve 75 yaşındaki Mevlüt Öztürk kaybolmuş, 2 gün boyunca kendilerinden haber alınamamıştı.

Jandarma, AFAD ve 112 Acil Servis ekiplerinin arazi arama-tarama çalışmaları saatler süren çabalarının ardından kaybolan iki kişiye ulaşıldı. Ordu Valiliği'nin konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Sık ağaç ve bitki örtüsü ile kaplı ormanlık alanda, yağmur ve yoğun sis altında yürütülen arama çalışmaları sonucu; kayıp şahıslardan Mevlüt Öztürk'e dün saat 14:00'de, diğer kayıp şahis Kahraman Ceylan'a da saat 16:30 sularında ulaşılmıştır. Kayıp şahıslardan 75 yaşındaki Kahraman Ceylan'ın bulunduğunda sağlık durumunun iyi olmadığı tespit edildi" ifadelerini kullandı.

Arama ekiplerinin arasında yer alan 112 Acil Servis ekiplerinin anında müdahale ettiği 75 yaşındaki Kahraman Ceylan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
Editör: TE Bilisim